Vitamins & Supplements

Condition

Brands

Age

Price

$$
 • Acid Folik
  • Acid Folik
  • Acid Folik
  • $3.50
   Rated 0 out of 5
  • Acidi folik është forma e folateve e krijuar nga njeriu. Folati është një vitaminë B që gjendet natyrshëm në disa ushqime. Është e nevojshme për të formuar qeliza të shëndetshme, veçanërisht qelizat e kuqe të gjakut. Folati kontribuon në rritjen e indeve të nënës gjatë shtatzënisë, sintezën normale të aminoacideve, formimin normal të gjakut, funksionimin normal psikologjik, funksionimin normal të…
  • Select options
 • Aloe Vera Gel
  • Aloe Vera Gel
  • Aloe Vera Gel
  • $15.00
   Rated 0 out of 5
  • Gjethet e aloe verës janë të trasha dhe të mbushura me fibra, të cilat lëshojnë një xhel plotë me antioksidantë me veti anti-bakteriale, anti-inflamatore dhe shëruese. Xhel i përshtatshëm për përdorim të brendshëm dhe të jashtëm. Përfitimet e Aloe Verës : përmirëson tretjen, nivelin e sheqerit, problemet e kapsllëkut, promovon funksion të shëndetshëm të veshkave dhe traktit urinar, shëndet më…
  • Select options
 • Alpha Lipoic Acid
  • Alpha Lipoic Acid
  • Alpha Lipoic Acid
  • $18.00
   Rated 0 out of 5
  • Mbështet nivelet e shëndetshme të presionit të gjakut brenda një diapazoni normal dhe metabolizmin e karbohidrateve. Antioksidant i fuqishëm i njohur për riciklimin e antioksidantëve të tjerë si vitaminat C dhe E. Mbështet mbrojtjen e trupit kundër radikalëve të lira.
  • Select options
 • Artroveron 5in1
  • Artroveron 5in1
  • Artroveron 5in1
  • $10.50
   Rated 0 out of 5
  • Artroveron® 5in1 COMPLEX ME OMEGA-3 kombinon 5 përbërës që janë të nevojshëm për mirëmbajtjen e funksionit të nyjeve - përmirëson lëvizjen dhe fleksibilitetin e tyre, rikthen membranën synoviale, zvogëlon proceset e inflamacionit, aktivizon rigjenerimin e nyjeve dhe ka aftësinë të mbajë lëngun në indin e kërcit, i cili siguron efekt të mirë amortizues.
  • Select options
 • Artroveron Plus
  • Artroveron Plus
  • Artroveron Plus
  • $10.50
   Rated 0 out of 5
  • Artroveron® Plus kombinon 6 përbërës që janë të nevojshëm për mirëmbajtjen e funksionit të nyjeve - përmirëson lëvizjen dhe fleksibilitetin e tyre, rikthen membranën synoviale, zvogëlon proceset e inflamacionit, aktivizon rigjenerimin e nyjeve dhe ka aftësinë të mbajë lëngun në indin e kërcit, i cili siguron efekt të mirë amortizues.
  • Select options
 • Artroveron With Rosehip
  • Artroveron With Rosehip
  • Artroveron With Rosehip
  • $10.50
   Rated 0 out of 5
  • Artroveron® me Rosehip kontribuon në forcën e nyejve dhe ndihmon në ruajtjen e elasticitetit të kërcit. Veçanërisht i përshtatshëm për njerëzit që ndiejnë ngurtësi, siklet dhe dhimbje që kufizojnë lëvizjet e përditshme.
  • Select options
 • Beta-Sitosterol
  • Beta-Sitosterol
  • Beta-Sitosterol
  • $8.60
   Rated 0 out of 5
  • Ofron mbështetje për shëndetin e përgjithshëm kardiovaskular. Ndihmon në ruajtjen e niveleve të kolesterolit të shëndetshëm brenda kufijve normalë. Mbështet shëndetin imunitar.
  • Select options
 • Biotin 5mg
  • Biotin 5mg
  • Biotin 5mg
  • From: $3.80

   Rated 0 out of 5
  • Pjesë e grupit të vitaminave B ( vitamina B7). E quajtur ndryshe edhe vitamina H. Ndihmon në ushqimin e flokëve, lëkurës dhe thonjve. Mbështet prodhimin e energjisë përmes metabolizmit të karbohidrateve, proteinave dhe yndyrave, sepse ndihmon në shndërrimin e ushqimit në energji. Biotina është në një formë biologjikisht aktive në një kapsulë të lehtë për t’u gëlltitur.
  • Select options
 • Blueberry Extract
  • Blueberry Extract
  • Blueberry Extract
  • $5.80
   Rated 0 out of 5
  • Ekstrakti i boronicës është një suplement natyral i cili nxirret nga lëngu koncentruar i boronicës. Si burim i pasur i nutrientëve dhe antioksidantëve, ekstrakti i boronicës përmban shumë komponime bimore me benefite shëndetësore, duke përfshirë flavonoide si kuercetinë dhe anticiane, një komponim i cili njihet për zvoglimin e inflamacionit, mbrojtjes ndaj sëmundjeve të zemrës dhe kancerit, përmirësimin e funksionit kognitiv…
  • Select options
Filter Products

Vitamins & Supplements

Condition

Brands

Age

Price

$$
 • Acid Folik
  • Acid Folik
  • Acid Folik
  • $3.50
   Rated 0 out of 5
  • Acidi folik është forma e folateve e krijuar nga njeriu. Folati është një vitaminë B që gjendet natyrshëm në disa ushqime. Është e nevojshme për të formuar qeliza të shëndetshme, veçanërisht qelizat e kuqe të gjakut. Folati kontribuon në rritjen e indeve të nënës gjatë shtatzënisë, sintezën normale të aminoacideve, formimin normal të gjakut, funksionimin normal psikologjik, funksionimin normal të…
  • Select options
 • Aloe Vera Gel
  • Aloe Vera Gel
  • Aloe Vera Gel
  • $15.00
   Rated 0 out of 5
  • Gjethet e aloe verës janë të trasha dhe të mbushura me fibra, të cilat lëshojnë një xhel plotë me antioksidantë me veti anti-bakteriale, anti-inflamatore dhe shëruese. Xhel i përshtatshëm për përdorim të brendshëm dhe të jashtëm. Përfitimet e Aloe Verës : përmirëson tretjen, nivelin e sheqerit, problemet e kapsllëkut, promovon funksion të shëndetshëm të veshkave dhe traktit urinar, shëndet më…
  • Select options
 • Alpha Lipoic Acid
  • Alpha Lipoic Acid
  • Alpha Lipoic Acid
  • $18.00
   Rated 0 out of 5
  • Mbështet nivelet e shëndetshme të presionit të gjakut brenda një diapazoni normal dhe metabolizmin e karbohidrateve. Antioksidant i fuqishëm i njohur për riciklimin e antioksidantëve të tjerë si vitaminat C dhe E. Mbështet mbrojtjen e trupit kundër radikalëve të lira.
  • Select options
 • Artroveron 5in1
  • Artroveron 5in1
  • Artroveron 5in1
  • $10.50
   Rated 0 out of 5
  • Artroveron® 5in1 COMPLEX ME OMEGA-3 kombinon 5 përbërës që janë të nevojshëm për mirëmbajtjen e funksionit të nyjeve - përmirëson lëvizjen dhe fleksibilitetin e tyre, rikthen membranën synoviale, zvogëlon proceset e inflamacionit, aktivizon rigjenerimin e nyjeve dhe ka aftësinë të mbajë lëngun në indin e kërcit, i cili siguron efekt të mirë amortizues.
  • Select options
 • Artroveron Plus
  • Artroveron Plus
  • Artroveron Plus
  • $10.50
   Rated 0 out of 5
  • Artroveron® Plus kombinon 6 përbërës që janë të nevojshëm për mirëmbajtjen e funksionit të nyjeve - përmirëson lëvizjen dhe fleksibilitetin e tyre, rikthen membranën synoviale, zvogëlon proceset e inflamacionit, aktivizon rigjenerimin e nyjeve dhe ka aftësinë të mbajë lëngun në indin e kërcit, i cili siguron efekt të mirë amortizues.
  • Select options
 • Artroveron With Rosehip
  • Artroveron With Rosehip
  • Artroveron With Rosehip
  • $10.50
   Rated 0 out of 5
  • Artroveron® me Rosehip kontribuon në forcën e nyejve dhe ndihmon në ruajtjen e elasticitetit të kërcit. Veçanërisht i përshtatshëm për njerëzit që ndiejnë ngurtësi, siklet dhe dhimbje që kufizojnë lëvizjet e përditshme.
  • Select options
 • Beta-Sitosterol
  • Beta-Sitosterol
  • Beta-Sitosterol
  • $8.60
   Rated 0 out of 5
  • Ofron mbështetje për shëndetin e përgjithshëm kardiovaskular. Ndihmon në ruajtjen e niveleve të kolesterolit të shëndetshëm brenda kufijve normalë. Mbështet shëndetin imunitar.
  • Select options
 • Biotin 5mg
  • Biotin 5mg
  • Biotin 5mg
  • From: $3.80

   Rated 0 out of 5
  • Pjesë e grupit të vitaminave B ( vitamina B7). E quajtur ndryshe edhe vitamina H. Ndihmon në ushqimin e flokëve, lëkurës dhe thonjve. Mbështet prodhimin e energjisë përmes metabolizmit të karbohidrateve, proteinave dhe yndyrave, sepse ndihmon në shndërrimin e ushqimit në energji. Biotina është në një formë biologjikisht aktive në një kapsulë të lehtë për t’u gëlltitur.
  • Select options
 • Blueberry Extract
  • Blueberry Extract
  • Blueberry Extract
  • $5.80
   Rated 0 out of 5
  • Ekstrakti i boronicës është një suplement natyral i cili nxirret nga lëngu koncentruar i boronicës. Si burim i pasur i nutrientëve dhe antioksidantëve, ekstrakti i boronicës përmban shumë komponime bimore me benefite shëndetësore, duke përfshirë flavonoide si kuercetinë dhe anticiane, një komponim i cili njihet për zvoglimin e inflamacionit, mbrojtjes ndaj sëmundjeve të zemrës dhe kancerit, përmirësimin e funksionit kognitiv…
  • Select options