• Turmeric Cucurmin+ Black Pepper
  • Turmeric Cucurmin+ Black Pepper
  • Turmeric Cucurmin+ Black Pepper
  • ,
  • $8.50
   Rated 0 out of 5
  • Studimet moderne mbështesin përdorimin e tij, duke treguar se mund të ndihmojë në uljen e spazmave të zorrëve dhe gazrave . Piperina është treguar efektive për të rritur aktivitetin e enzimave të tretjes në zorrë, e cila ndihmon trupin tuaj të përpunojë ushqimin më shpejt dhe më lehtë . Për më tepër, vetitë anti-inflamatore të shafranit të Indisë dhe piperit…
  • Select options