Filter Products

Health & First Aid

Condition

Brands

 • GABA ( SLEEP SUPPORT)
  • GABA ( SLEEP SUPPORT)
  • GABA ( SLEEP SUPPORT)
  • ,
  • $16.00
   Rated 0 out of 5
  • Acidi gama-aminobutirik është aminoacid i cili prodhohet natyrshëm në organizëm. Funksionon si neurotransmiter ku rrolin kryesor e ka në reduktimin e aktivitetit të neuroneve duke ndihmuar kështu relaksimin e trupit dhe mendjes, reduktim të stresit, stimulim të gjumit, disponim më të mirë si dhe uljen e shtypjes së gjakut. Kontribuon në mbajtjen e balancës fizike dhe mendore.
  • Select options

Health & First Aid

Condition

Brands

 • GABA ( SLEEP SUPPORT)
  • GABA ( SLEEP SUPPORT)
  • GABA ( SLEEP SUPPORT)
  • ,
  • $16.00
   Rated 0 out of 5
  • Acidi gama-aminobutirik është aminoacid i cili prodhohet natyrshëm në organizëm. Funksionon si neurotransmiter ku rrolin kryesor e ka në reduktimin e aktivitetit të neuroneve duke ndihmuar kështu relaksimin e trupit dhe mendjes, reduktim të stresit, stimulim të gjumit, disponim më të mirë si dhe uljen e shtypjes së gjakut. Kontribuon në mbajtjen e balancës fizike dhe mendore.
  • Select options